Tijdelijke logging

Verbruiken van productielijnen of machines correct inschatten, is geen gemakkelijke opgave. Om een correcte energiebalans op te stellen of een nauwkeurige investeringsanalyse te maken, is het nochtans een vereiste om de energievraag van de huidige installaties zo gedetailleerd mogelijk te bekomen. Om niet te moeten goochelen met draaiuren en belastingen is het nodig gebruik te maken van een tijdelijk monitoringsysteem.

Een tijdelijk monitoringsysteem zal de energievraag van de machines in kaart brengen en kan later gemakkelijk verplaatst worden naar andere hoofdverbruikers om zo een volledige energiemap van het bedrijf te realiseren.

Bij nieuwe investeringen wordt steeds vaker niet enkel gekeken naar de aankoopprijs, maar ook naar de energieconsumptie over de levensduur. Om een correcte besparing ten opzichte van de huidige installatie te kunnen berekenen, is een tijdelijke monitoring de oplossing. Aan de hand van een tijdelijke logging komen vaak energiebesparingen aan het licht die men niet met het blote oog kan detecteren.

E20 beschikt over een zelf ontwikkeld systeem om zo maximale flexibiliteit en precisie te garanderen.