About

E20

E20 staat voor «Energy to Zero» en verwijst naar de Europese 2020-doelstellingen. Vandaar dat de energiediensten van E20 gericht zijn op het verstrekken van klantspecifieke energieoplossingen, naast het aanbieden van algemene energiediensten, waaronder audits en ESCO-diensten.

De globale energieaanpak van E20 combineert diepgaande kennis van de industrie met technische expertise en stelt ons zo in staat de kosten, verbonden aan het energieverbruik van particuliere bedrijven en openbare instanties, te beheren, conform de Belgische wetgeving. Specifieke aangeboden energiediensten omvatten strategische, financiële, operationele, technische, conformiteits, onderzoeksoplossingen en energiebeheersdiensten voor zowel openbare als particuliere instanties.

ORGANISATIE

E20 is een snelgroeiend dynamisch energie- en ingenieursadviesbureau waar multidisciplinaire experts en ingenieurs tewerkgesteld zijn. Ons team beschikt over verschillende technische en wetenschappelijke achtergronden om zo globale energiediensten te voorzien. E20 garandeert een efficiënte afhandeling van diverse energiekwesties door middel van transparante en tijdige communicatie en een gecoördineerde aanpak van de uitgebreide expertise, kennis en know-how.

 

Missie

Alle stappen binnen energiegerelateerde projecten, die nodig zijn om efficiënt aan de behoeften van de klant te voldoen, worden afgedekt door de ervaring van het team. Eén van de belangrijkste doelstellingen van E20, in lijn met de ISO 9001-certificering, is om diensten aan de klant te verlenen binnen het BATNEEC-principe (Best Available Techniques Not Entailing Excessive Costs). Ons in-house team is ook voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe energie- en softwareoplossingen voor efficiënt energiebeheer en gegevensverwerking.