ABO-Group & E20 op REALTY 2016

realty_20162

Van dinsdag 24 mei tot en met donderdag 26 mei 2016 zullen verschillende vastgoedinvesteerders, beslissingsnemers en studiebureaus actief in België, meer bepaald op Brussels grondgebied, deelnemen aan de 8e editie van de REALTY-beurs in Tour & Taxis te Brussel.

De vastgoedbeurs REALTY 2016 is het jaarlijkse netwerkplatform bij uitstek met een mix aan standhouders en actoren van uiteenlopende sectoren zoals: bouwpromotoren, stedenbouw & ruimtelijke ordening, de 3 economische regio’s, de energiesector, de financiële wereld en vele andere aspecten waar bedrijven die actief zijn in Brussel, rekening mee dienen te houden. Het studiebureau Energy to Zero (E20 nv), actief in energieadvies, zal aanwezig zijn op de REALTY-beurs om al uw energievragen te beantwoorden. Dankzij de uitgebreide waaier aan diensten aangeboden door E20 nv, kunnen wij u als studiebureau begeleiden en raad geven in de door ons voorgestelde energieoplossingen (bv. Energie-audits, EPB-certificaten, dimensionering van installaties, etc.).

Wij nodigen u graag uit voor deze gelegenheid en bieden u graag een drankje aan op onze stand n° 2113 op woensdag 25 mei 2016 vanaf 17u.

Terug naar overzicht